Trazzelsidan

Det här är Jag ( Trazzel) och Klara .Vi har skrivit lite om våran Norgeresa . Det skulle ha blivit mycket mer kort på oss men Husse fick ju inte komma i närheten av oss p.g.a. att vi inte kunde föra oss då. Else visade mig och Kent visade Klara. Några vinster blev det inte i Lilleström men det gjorde ingenting vi hade kul i alla fall. Vi fick springa med Wivis hundar och sedan fick vi springa med alla Kents dvärgar, jätteskoj. Klara tyckte inte att det var så kul att bli jagad, jag tyckte det var toppen..Jag var nog inte i utställningform på lördagskväll men det gjorde ingenting för jag var "ledig" resten av helgen..

Resultat ifrån Lilleström:

Trazzel Ex 1 Ukl,.CK Btkl 4. R-Cert
...............................................
Klara Ex 2 Ukl, CK

 


Detta är troligtvis årets sista Trazzelsida. På den här sidan ska ni få se massor av bilder av Klara och mig då vi var ensamma med husse på Norska kennelklubben i Lilleström. Matte var hemma och tog hand om valparna och de andra kompisarna. Resan startade på Onsdagskväll med mål,Oslo, hos Wivi. sedan gick färden till Kent och Bård ,Greypix kennel.Kent skulle fixa det sista med Klar och jag måste säga han hon blev fin,men särskilt bra på utställningen gick det inte.Jag tror att hon längtar lite efter matte.Annat är det med mej som kan stå på egna ben....men lite längtade jag nog också!

 


Här har husse ordnat så att vi har det mysigt tycker vi. Klara vill ju alltid ligga på mig, lite besvärligt, men hon tycker jag är mjuk, så ok då. .I andra "buren" är det fullt av utställningsgrejer. Vi tycker ändå att det är mysigare i husbilen för då kan vi se tv med husse.

Här strosar jag omkring i Wivis salong, Nu är jag nyklippt och nybadad inför utställningen. Husse badar och blåser mig igen på lördagsmorgon innan utställningen, för att jag ska vara tipptopp!!.
Tack Wivi för hjälpen

 

Till höger ser ni hur vi vilar lite innan fredagskvällens fest.På natten sover vi hos husse i sängen.


En liten studie på oss då vi sover, Vi bara lurar husse. När han går så sätter vi igång å busar.Jag tar givetvis den bästa platsen.
Natten blev lång och dålig sömn. Tror husse var närvös inför lördagens utställning. Upp kl 04.45 för rastning och sedan mat och därefter badning och lite klippning. Ilastning i bilen å sedan i väg för att hämta Else sedan till utställningen.

Nu är vi på utställningen. Det är Wivi som visar Troll. Han busade vi med i torsdag då hälsade på. Fin kompis tycker jag.

 

Till höger har Troll vunnit, så klart han är ju finast av alla, i allafall den dagen.


Detta är också en bild av Troll och alla de andra bästa hanhundarna. Alla kom ifrån Petit Ami's kennel. Jag känner alla.

 

Till höger ser ni mig. och min handler, Else. Vi har just börjat bedömningen av oss flickor.


Här är jag på bordet och ska bedömas av domaren.

 

Till höger Hann inte mer än komma upp på bordet så åkte jag ned igen. Domaren såg nog ganska snabbt mina kvaliteer..


Här står BIR och BIM hundarna

Till höger ser ni en förlorare och en som ska ställas ut i morgon,Söndag, Håll med husse att vi är ett snyggt par.


Här sitter vi i transportburen till och ifrån utställningsplatsen till bilen. Vi har det jättemysigt där.


Inför Söndagens utställning där Klara ska ställas.


Här får Klara sin tillsyn av Kent inför sin utställning på söndagens utställning.

Visst blir Klara jättefin. Jag tycker hon ser verkligen ut som en vinnare. Domaren förstod nog inte riktigt vad han dömde..

Här är vi på utställningsplatsen vid "ringside". Kent håller fortfarande på att göra Klara ännu finare.

T.h.
Klara inne i ringen


Klara bedömdes på bordet sedan ser ni hur det gick.Ex. Ukl .2 CK


Tack Kent för hjälpen

Trazzel och Klara

Sidan 14