Trazzelsidan

Hej Trazzel och Klara här. Vi vill bara säga att på Onsdag den 23/11 åker vi med husse till Oslo för att förbereda oss inför utställningen i Lilleström. Man måste ju vara fin då man ska ställas ut och det blir vi i Oslo, Klara för sig och jag för mig. Jag ställs ut på lördag och Klara ställs ut på söndag. Husse har lovat oss att ta många kort under dessa utställningsdagar. Spelar ingen roll om vi blir först eller sist i tävlingen så ska han sätta ut massor med kort, har han lovat. Sidan kommer att heta Lilleström.
Håll tummarna för oss nu och titta gärna på korten då de blir utlaggda.

Trazzel.


Nu var det ett tag sedan jag skrev. Vi har varit ute på flera utställningar sasmt att husse och matte håller på att jobba livet ur sig, därav anledningen varför det inte skrivits. Matte brukar rätta en del fel jag skriver i bland. Jag måste tala om att Klara och jag har nog vunnit över 15 cert och 10 cacib tillsammans i år. Ändå är inte dom nöjda utan tänker ev. åka till Stockholm och Riga.


Så här glad är matte och jag när vi får visa upp oss i ringen. Visst är vi fina ?

Jag i Gimo Btkl 2. Ck och Cacib


Bilder från Högbo Bruk Ukl 1.1 Ck.Btkl 2,R-Cert.R-Cacib

Ytterligare en stilbild av mig.Här är vi på Åland Finland. Nu har jag vunnit BIR samt Cert och Cacib. Nu är jag verkligen stolt och jag tror matte och husse är det också.Vi samlar på Cert och Cacib så många man kan få för vi ska bli Champion och IntCh då vi fyller 2 år, säger husse. Liksom det ska va någe' speciellt med det. Jag tror inte man har någe roligare då än nu. Klara och jag har en jätte stor korg hemma med rosetter och ännu mer skulle vi haft om vi inte ätit upp vissa.Vi har smak för det goda!!


Här är jag på utställning på Åland. Där blev jag bästa av alla Bichoner. Klara och jag hade sälskap av "Gibson" En jättefin Dvärg. s/s som matte och husse fött upp. Han blev Fin uch Klara och jag delade bädd då vi åkte till Finland. Åkte båt också. Det var första gången för oss men det ska bli flrer gånger säger husse

Här har jag vunnit bästa tik.Fin är jag!!


Dessa bilder är i från Åland också
Här är Big final, men ni ser ju att finaste svansföringen har jag. Konstig domare.

Trazzel

PS Ett stort tack till de som gjort alla utställningar möjliga och att det har gått så bra för mig.

Tack Marie och Wivi

Sidan 13