TrazzelsidanSKK Gimo 2011.09.10 "Trazzel". Ukl 1.1 Ex.CK Btkl 2 Cert R-Cacib. Dom. Andras Polgar

Måste tala om att jag ställdes ut i Gimo i lördags. Åkte på fredag till Gävle. Där fick jag leka med 2 st konstiga hundar. de var vita men inte Bichoner. De såg ut som dvärgschnauzer men hade helt fel färg. Hur som helst så var de roliga att leka med, Fick sova i mattes säng hela natten tills det var dags för morronbadet, föning och puttsning. Tävlingen slutade väl inte som jag hade hoppats på men matte sa att vi gjorde det bra ifrån oss ändå. Till nästa helg ska vi ut och åka igen. Då ska Klara med också. Hon är jättefin tycker jag. Hoppas vi båda två kan få fina resultat då. Jag skriver och berättar.
"Trazzel"

 

Trazzel BIR och Svenskvinnare 2011 i Norrköping

 


BIR SV-11Petit Ami's O' My God "Trazzel ".
BIM DKuch Finuch Nuch SEuch SV-11 Petit Ami's Knock-Out "Liston" Äg. Pia Sshagerbeg
Dom.Richard G Beauchamp USAEn bild av mig sedan alla roseter och "farsan" gått åt sidan.. Men det hela började lite annorlunda.........


Det här kortet tog jag förra gången jag var till frisörskan, och då jag kom dit nu igen så satt de lika dant .Jag tror de väntat på mig hela tiden.
 

Så här fin blev jag efter friseringen. Min frisörska hon kan hon.


Efter bad och frisering
 

En liten bild till av mig

Men som jag sa tidigare så började det med att jag och husse åkte till Wivi för klippning. Jag fick avmaskas 2 dagar före, det måste man göra numera innan man får åka in i Norge.Vi kom fram till Wivi kl 9.30, fikade och sedan blev det bad och klippning. Sätta sig i bilen och åka 76 mil hem. Kom hem på torsdagmorgon för att efter lite promenader och lek åka till Norrköping för utställning. Hela fredagen bestod av regn, regn och åter regn På lördagen ställdes både Moa och Klara ut, men domaren förstod inte hur fina de är så placeringen blev inte det bästa. Klara blev så lesden så när vi tog en kvällspromenad så körde hon ner hela huvudet i ett lerdike. Tyvär så hade vi inte kamran med ,men det har nog blivit årets hundbild. Jag tror Klara var deprimerad för sitt resultat, Vi låg i samma korg den natten och då lovade jag Klara att jag skulle försöka vinna för oss båda och det gjorde jag ju. Så nu har Klara lovat att inte äta upp rosetterna, Bir Cacib, Cert. Här under sätter vi nu ut lite bilder av MIG så att ni får se hur fin jag var. Hoppas att ni gillar dem.
Trazzel.


Jag i Ukl.

Här får jag CK i Ukl.


Här vinner jag Ukl. Hurra va' jag är bra.

Här vinner jag Btkl. Nu är jag verkligen bra


Här ser ni att både jag och pappa har tungan rätt i munnen

Full fart mot BIR'et


I väntan på Gruppdomaren

Gruppdomare förhandsgranskar mig


Här är min nya kompis Fredde (efter Fredrik Ljungberg) Vann Grupp 2 de' Ni.

Här är Fredde på förhandsgranskning till BIS-finalen. Så duktig ska jag också bli.när jag blir stor.

Sidan 12