Trazzelsidan / Semlan.Hej. Detta är " SEMLAS " egen hemsida.,
Semlans riktiga namn är Gizmo's FREE LIKE A SHADOW.
Hennes mamma är Petit Ami's O' My God. Pappan är Genie In a Bottle D Portes D Hanau Maxi

"Semlan" är född 2014 02.14,Hej igen . Tyvär så har det inte blivit många bilder av mig och lite information från mig, men det beror på husse. Han har varit lite krasslig i sommar. Nu i Luciahelgen så fick jag ju äntligen vara med på en utställning i Stockholm t.om. Det var Svensk Vinnarutställning 2014. Husse tyckte det var för tufft för mig, men tro det eller ej Jag blev Svensk Juniorvinnare 2014, inte illa av mig som just fyllt 9 månader. Nu tänker nog husse skicka mig till Cruft i England, men det tycker jag är alldeles för långt. Men nu ska ni få en massa bilder att titta på.

 SVJ-14
Gizmo's FREE LIKE A SHADOW "Semla "


SVJ-14 Gizmo's FREE LIKE A SHADOW. " Semla "

Ni måste ju hålla med om att jag verkar ha vanan inne i ringen. Ska tala om en hemmlis, matte brukar ta med mig på ringträning varje vecka.


Leder juniorjänget


Visst står jag fint på bordet också, det har husse tränat med mig.


Här under ser ni Bästa tik. Där blev jag tvåa. Inte illa för att vara förstagångare och nybliven JuniorHär får jag mitt första Cert. Vid det här tillfället tyckte jag att domaren hade jättegod smak.

 

 

Ja, Naturligtvis skulle det bli fotografering av oss alla och alla rosetter. Trazzel talade om att matte alltid vill ha det så, å mamma ljuger aldrig. Nu ska jag vila och få jättefin päls till näsata Stockholmsutställning. Funderar på att ställaut mig på Västernorrlandsmästaren. Det måste man ju kunna då man är SVJ - 14.


Ha' en bra Jul och Nyår ni alla. Kanske kommer det några bilder ifrån vårat julfirande

Semla

SIdan 3