Trazzelsidan / Semlan.Hej på er. Nu har jag ordnat så att " Trazzelungen " Semla har fått en egen sida.
Semlans riktiga namn är Gizmo's FREE LIKE A SHADOW. Hennes mamma är Petit Ami's O' My God. Pappan är Genie In a Bottle D Portes D Hanau"Maxi" Semlan är född 2014 02.14, alltså 3 månader snart.


Här förstår ni har jag kommit i från frisörskan, Ja ni förstår ju vart jag varit, i Norge. Husse säger " vi går till det bästa" och det gjorde vi. Fick smaka våfflor åxå.


Vi åkte på tisdagsförmiddag. Jag och 5 andra kompisar " gamla kärringar" till Marma. Ena "kärringen " skulle rensa munnen där. Jag fick ett eget pass.Sedan bar det av till Wivi i Norge. Vi var där kl 09.00. Ska tala om att hon som blev rensad i munnen fick åka tåg med sin matte till Härnösand. Framme hos Wivi fikade husse och sedan blev det klippning för hela slanten. Hos Wivi fick jag leka med hennes hundar ett tag men sedan bar det av med bil hem.Det gick inte fort för det snöade hela vägen.Husse sa att mellan Stöllet och Malung (vad de nu är för någonting )hade det snöat 2 dm . Halt tyckte han.. Vi var hemma kl 03.30 på torsdagsmorgon. Därhemma hade Ylva väntat på mig så som ni ser så "slocknade" jag bredvid henne på en gång. Ylva är min bästa kompis.

 

Nu är vi hemma och allt är som vanligt igen. Mer bilder kommer längre fram.

Semlan
Sidan 2